DESmod

Galéria

Príďte si užiť koncert skupiny Desmod v Mestskom amfiteátri v Seredi od 20:00. Kapela to rozbalí 4. augusta 2017. Predkapelou bude Thomas Puskailer. Vstup od 19:00 hod.

Predpredaj pokladňa kina NOVA a online web www.amfik.sered.sk.

Cena vstupenky v predpredaji 13, na mieste 16 eur.

Desmod je slovenská rocková skupina, ktorá pôvodne vznikla v roku 1996 ako metalová formácia v Nitre. Názov skupiny odrážal obľúbené témy metalového žánru, je inšpirovaný menom druhu netopiera Dezmoda červeného (Desmodus rotundus – pôvod Stredná a Južná Amerika), ktorý sa živí saním krvi cicavcov.

Základná zostava skupiny sa úplne rozpadla. Postupnými personálnymi zmenami sa vystriedalo obsadenie jednotlivých nástrojov a zároveň sa zmenil aj ich hudobný štýl od heavy metalu cez crossover, punk až k melodickému rocku. Skupina získala dvakrát po sebe cenu popularity "Zlatý slávik" a spevák skupiny Mario "Kuly" Kollár sa stal dvakrát po sebe držiteľom ocenenia Osobnosť televíznej obrazovky, OTO.

V roku 2006 nahrala na svoj album Uhol pohľadu skupina Desmod úspešnú coververziu hitu Karola Duchoňa, skladbu „V dolinách“.

V rámci svojho turné "Po Slovensk(i)y Tour", sa nám príde predstaviť aj známy fešák Thomas Puskailer ????????

Thomasa môžte vidieť ako predkapelu o 19:45 hod :-)

Pár info o Thomasovi:

Spevák, skladateľ a muzikálový herec Thomas Puskailer prináša pre fanúšikov po velmi úspešnom #UNPLUGGEDTOUR 2016 v tomto roku 2017 celkom nové koncerty v slovenčine "Po Slovensk(i)y Tour"

Na tvorbu slovenských textov si prizval renomovaného textára Martina Sarvaša. Thomas si tuto spoluprácu nevie vynachváliť. Oceňuje jeho prehľad o hudobnom svete a vzájomnú tvorbu považuje za veľkú výzvu. Martin Sarvaš je na Slovensku pojem. Na konte má spoluprácu s kapelami Tublatanka, Elán, Hex, Metalinda či spevákmi Pavol Habera a Janko Lehotský.

„Počas 90 minutového koncertu, budem spievať známe slovenské a zahraničné hity preložené do slovenčiny, ale aj svoje skladby. Veľmi sa na to teším. Tým nechcem povedať, že s angličtinou úplne končím, len to chcem teraz skúsiť trochu inak” hovorí Thomas.

Dĺžka podujatia: 180 minút
Rok výroby: 2017
Dátum lokálnej premiéry: 4. august 2017

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.